Professionele verzekeringen

Of u nu lokaal of internationaal actief bent. Ondernemen brengt risico’s met zich mee. Een goede bescherming van uzelf, uw mensen en uw materieel is dan ook aangeraden als u onaangename verrassingen wil vermijden. En heeft u er al eens bij stilgestaan welke uitdagingen de digitalisering met zich meebrengt? Als specialist in KMO-verzekeringen volgen we nieuwe marktevoluties op de voet en kunnen we u persoonlijk adviseren bij het afsluiten van de perfecte bedrijfsverzekering.

Onze oplossingen

Uw bedrijfsgebouwen

Uw bedrijf verzekeren tegen schade, brand of andere risico’s? Met onze professionele verzekeringsformules beschermen we uw belangen optimaal.

Uw medewerkers

Een groepsverzekering opstellen op maat van uw onderneming of uw medewerkers beschermen tegen arbeidsongevallen. Wij doen het met de focus op u en uw werknemers.

Uw fleet

Door uw bedrijfsvoertuigen goed te verzekeren (BA, omnium, rechtsbijstand,...) zorgen we er samen met u voor dat uw werknemers veilig de baan op kunnen.

Uw aansprakelijkheid

Als ondernemer uw eigen financiële toekomst veiligstellen met een gewaarborgd inkomen of een VAPZ? We bekijken graag samen met u hoe en met welke formules we u die zekerheid kunnen bieden.

Uw cyberrisico's

Cybercriminaliteit is in digitale tijden een risico waarmee elke bedrijfsleider rekening moet houden. Uw informaticasysteem beschermen tegen een cyberaanval of ander incident is daarom een must.

Een gratis audit?

Bij Group Claeys-Delaey analyseren we gratis uw verzekeringsportefeuille. Of u nu een KMO bent, een grote onderneming of zelfstandige, we zorgen voor de oplossing die het best bij u past. Met onafhankelijk advies en volledig op uw maat.

We brengen daarbij niet alleen uw huidige verzekeringen in kaart en controleren mogelijke dubbele dekkingen, maar analyseren ook of u voldoende bent verzekerd tegen de risico's als ondernemer. Tegen de juiste prijs.

Contacteer ons nu!

Over Group Claeys-Delaey

Group Claeys-Delaey is een onafhankelijke makelaar in verzekeringen met kantoren in Brugge, Knokke, Kortrijk, Veurne en Oostduinkerke. We hebben de expertise, de kennis en de slagkracht om in een snel evoluerende verzekeringsmarkt, in alle onafhankelijkheid t.o.v. de verzekeringsmaatschappijen en als groter kantoor, het verschil te blijven maken. Met de focus op onze klanten.

Meer over Group Claeys-Delaey