Verzekeringen

Bij Group Claeys-Delaey draait het om meer dan alleen verzekeringen. We willen u ontzorgen, zodat u zich in alle gemoedsrust kan focussen op wat in uw leven en werk belangrijk is. Daarom vindt u bij ons oplossingen die u optimaal beschermen bij alles wat u privé en professioneel onderneemt. Dat vraagt maatwerk en daarin gaan we heel ver.

Onze oplossingen

Particuliere verzekeringen

Verzekeringen op maat van uw leven. Daar zijn we al jaren sterk in. Een ongeval, een schade door u of uw kinderen veroorzaakt of onrecht dat u wordt aangedaan. Met een verzekeringscontract dat focust op uw persoonlijke situatie bent u altijd gerust.

Ontdek onze diensten

KMO-verzekeringen

Lokaal of internationaal, ondernemen brengt risico’s met zich mee. Een goede bescherming van uzelf, uw mensen en uw materieel is dan ook aangeraden als u onaangename verrassingen wil vermijden. Als expert in KMO-verzekeringen adviseren we u persoonlijk bij het afsluiten van de perfecte bedrijfsverzekering.

Ontdek onze diensten

Benieuwd naar ons insurance plan voor u?

Ieder leeft zijn eigen leven. Als onafhankelijk makelaar met meer dan 50 jaar ervaring bieden we u daarom een insurance plan op maat: we maken een gedetailleerde analyse van uw huidig verzekeringspakket, vergelijken voorwaarden en prijzen, en zoeken naar tekortkomingen of dubbele verzekeringen.

Meer dan producten leveren we u oplossingen voor een maximale gemoedsrust. Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Contacteer ons

Onderdeel van Group Claeys

Group Claeys is een snelgroeiende 100% onafhankelijke groep van verzekeringskantoren. Als ervaren makelaar met een ruime expertise in insurance planning, financial optimisation en wealth insurances bieden we klanten een breed aanbod aan oplossingen die specifiek aan hun persoonlijke behoeften kunnen worden aangepast.