Particuliere verzekeringen

Als onafhankelijk makelaar zijn we gespecialiseerd in verzekeringen op maat van uw leven. We wensen het niemand toe, maar een ongeval, een schade door u of uw kinderen veroorzaakt of onrecht dat u wordt aangedaan. Het kan iedereen overkomen. Gelukkig kunnen de meeste risico’s ondergebracht worden in een verzekeringscontract. Daar zorgen wij persoonlijk voor.

Onze oplossingen

Uw voertuig

Bent u op zoek naar een verzekering voor uw wagen, moto, bromfiets, fiets of boot? Onze specialisten stellen samen met u een contract op dat perfect aan uw behoeften voldoet. Tegen de juiste prijs.

Uw woning

Schade aan uw woning, door brand of diefstal? Niet leuk, maar met een goede en voordelige brand- en diefstalverzekering kan u toch op twee oren slapen.

Uw gezondheid

Uw gezondheid beschermen is nooit een overbodige luxe. Met een ongevallenverzekering, een verzekering gewaarborgd inkomen of een hospitalisatieverzekering hebben wij alvast de gepaste oplossing in huis.

Uw gezin

Een verzekeringscontract op maat van u en uw gezin? Wij zorgen er met onze aansprakelijlheidsoplossingen, gezondheids- en overlijdensverzekeringen persoonlijk voor dat uw dierbaren optimaal beschermd zijn.

Uw vrije tijd

Gerust op reis gaan of uw hobby’s beoefenen vraagt dikwijls om een aantal specifieke verzekeringen. Denk alleen al aan een degelijke reisbijstandsverzekering of pechverhelping...

Uw toekomst

Uw toekomst verzekeren? In alle rust toeleven naar later? Met een goede vermogensplanning op maat helpen we u vooruit te kijken en financieel de nodige zekerheden in te bouwen. Contacteer ons.

Wat kunnen we voor uw gezin doen?

Bent u op zoek naar een onafhankelijk makelaar voor particuliere verzekeringen op maat? In België of voor uw filialen in het buitenland? Ontdek hier wat we voor u kunnen doen.

  • Vrijblijvende analyse: we herbekijken uw huidig verzekeringsdossier.
  • Eigen voorwaarden: we bieden u een offerte aan tegen aantrekkelijke voorwaarden.
  • Persoonlijke toelichting: de zaakvoerder of uw dossierbeheerder geven meer uitleg bij ons tegenvoorstel.

Maak een afspraak

Over Group Claeys-Delaey

Group Claeys-Delaey is een onafhankelijke makelaar in verzekeringen met kantoren in Brugge, Knokke, Kortrijk, Veurne en Oostduinkerke. We hebben de expertise, de kennis en de slagkracht om in een snel evoluerende verzekeringsmarkt, in alle onafhankelijkheid t.o.v. de verzekeringsmaatschappijen en als groter kantoor, het verschil te blijven maken. Met de focus op onze klanten.

Meer over Group Claeys

Onze vestigingen