Financial optimisation

Voor u als bedrijfsleider heeft het opmaken en afsluiten van jaarrekeningen en financiële plannen geen geheimen meer. Maar weet u ook hoe u uw eigen financiële toekomst kan veiligstellen? Heeft u een gewaarborgd inkomen voorzien? Wat met uw pensioen? Beschikt u over een overlijdensverzekering? Doet u aan fiscaalvriendelijke beleggingen? Als onafhankelijk makelaar helpen we graag uw persoonlijk financieel plan te optimaliseren en volgen we het daarna (via E-Gor) verder op.

Onze oplossingen

De meerwaarde van financiële optimalisatie

Uw professionele activiteiten beschermen is één zaak. Ervoor zorgen dat u en uw gezin er later persoonlijk de vruchten van kunnen plukken, een andere. Daarom staan we u bij met beleggings- en verzekeringsadvies zodat u altijd op beide oren kan slapen, wat er ook gebeurt.

Vermogensopbouw

Niemand kan de toekomst voorspellen, maar u kan u er wel beter op voorbereiden. Via ons kantoor kunt u uw eigen portefeuille samenstellen om uw kapitaal te beleggen en te beschermen. Via onze verschillende beleggingsmixen kunt u rendement, transparantie, flexibiliteit en veiligheid gaan combineren. Onze kennis van zaken helpt u om de juiste keuze te maken uit het overaanbod in verschillende formules en maatschappijen.

Vermogensbescherming

U en uw nabestaanden dragen een financieel risico door ongeval of ziekte bij hospitalisatie, werkongeschiktheid of overlijden. Het is onze taak als verzekeringsmakelaar om u te wijzen op deze risico’s en u daarin verder te begeleiden. Uw ambities, behoeftes en noden zijn ons vertrekpunt. Via onze verzekeringsoplossingen begeleiden wij u op een creatieve manier naar de perfecte oplossing voor uw persoonlijk dossier.

Onze oplossingen

Beleggingsdossier

Pensioendossier

Voor een overzicht van uw aanvullende pensioenen kan u terecht op het beveiligde e-GOR platform.

Klik door naar E-GOR login

Hiervoor kan u bij ons terecht

We werken discreet en oplossingsgericht zodat u straks in alle comfort kan genieten van een zekere toekomst.

  • Analyse van uw persoonlijke situatie en wensen, in alle discretie
  • Bescherming bij ziekte, ongeval en overlijden
  • Pensioenplan op maat, in functie van uw verwachtingen

Over Group Claeys

Group Claeys Insurance Brokers is ontstaan uit de fusie van 3 onafhankelijke makelaarskantoren: Germain Claeys, Vandendriessche en De Clerck. Deze fusie is een logische ontwikkeling in de snel evoluerende verzekeringsmarkt. Zo kunnen we onze slagkracht en onafhankelijkheid behouden t.o.v. de verzekeringsmaatschappijen en als groter kantoor blijven investeren in kennis, digitalisering én medewerkers om de focus te houden op onze klanten.

Meer over Group Claeys